• 341
    2010-2011 sezonun ilk devresi biterken aykut kocaman'ın hakemler konusundaki bir açıklaması ile yönetim ve takımdaki dengeler bozuldu.

    ancak dokuz puanlık farkın erimesinde esas sebep devre arasının kadro yönetimi açısından iyi geçirilememesi oldu. engin baytar ve yattara'dan ikinci devre katkı alınamaması, barış ataş'ın unutulması, mustafa yumlu'nun rotasyona dahil edilememesi, serkan balcı'yı dinlendirecek bir alternatifin bulunamaması, ceyhun gülselam'ın açıklanamayan yokluğu, sözleşmesi biten egemen, ceyhun, selçuk gibi oyuncuları ikna edecek bir vizyon çizilememesi, teofilo yerine takıma hemen adapte olabilecek, hemen oynamaya başlayabilecek bir golcü alınmaması, brozek kardeşlerin transferinin şampiyonluğu ve dolayısıyla şampiyonlar ligini hedefleyen bir takım için hafif kalması ve belki de tüm takıma olumsuz bir mesaj göndermiş olması gibi sebepler sayılabilir.

    yoksa caner erkin isimli topçunun bir iki maç oynadıktan sonra cüretkar açıklamalar yapabilecek bir noktaya gelmesi imkansızdan da öteydi...
App Store'dan indirin Google Play'den alın