resim
Bülent Ünder
Görev:Gençlik Gelişim Koordinatörü
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 278
    beğenmediğim fakat yapmaya çalıştığı şeylere saygı duyduğum adamdır. burada adamlığı sorgulanıyorsa yazıktır. kendisi geçmiş teknik adamlardan farklı hjç bir şey yapmamış; benim ömrüm süresince gördüğüm en kötü galatasaray futbol takımına öyle ya da böyle düzenli bir futbol oynaması için çalışmıştır.

    takım en azından maç boyu disiplinden kopmayarak bir şeyler yapmaya çalışıyor öyle ya da böyle. ayhan, mustafa sarp * gibi adamlar bile kapasiteleri yettiğince oynamaya başladıysa bu kendisi sayesinde olmuştur.

    genç oyuncular ise bu gergin dönemde ve son derbimiz oynanmadan önce sahaya sürülseydi baskı altına girecekleri kesindi. şu an ise yorgan gitti kavga bitti. zaten kendisi de genç oyunculara şans vereceğini belirtti. bence bu süreçte ilk 11 seçimi ve oyuncu değişikliklerinin yanlışlığı dışında idari boşluğu kapatarak takıma belli bir takımlık havası kattı. bu durum zaten fatih terim'in arkasında başarılı işler yapmasından kaynaklı. deneyimleri bu yönde.

    hocalığına ise girmek istemem. kendisi gayet başarısız gidiyor. maçı koparabilen 11leri ve oyuncu değişiklikleri yapamıyor. bu da idmanda oyunculara kattığı özgüvenin yanıp kül olmasına neden oluyor.

    geldiğinde kimse birşey beklemiyordu. kendisi sadece gelecek sezona mental açıdan bitmiş oyuncular yerine, dirayeti yerinde kafasını kaldırabilen mücadele edebilen bir oyuncu kitlesi bırakmak üzerine geldi. bence bu görevi de yerine layıkıyla yerine getiriyor.

    berbat geçen bir sezonun ardından şu maçı kaybettik, bu maçı şöyle verdik gibi düşüncelerin bize bir yararı yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın