• 322
    son günlerde kendisine karşı yumuşama gösterdiğim başkan adayı idi...
    taki 27 nisanda trt 3 de katıldığı programın bir kısmına az önce göz gezdirene dek.

    soru: haldun üstünel transferleri yaparken herkes o'nu övüyordu, siz de o ara çıkıp bu transferleri haldun üstünel tek başına yapmamaştır, bu transferleri galatasaray yapmıştır demşitiniz, fakat geçtiğimiz aylarda birleşme konusuyla ilgili açıklama yaparken "bunu ben yaptım" demiştiniz,bu önceki açıklamalarınızla çelişmiyor mu?

    m.helvacı: doğru söylüyorsunuz, ben yaptım demiştim, ama tv de gösterilen kısım o konuşmanın küçük bir bölümüydü. orada ben yaptım dememin sebebi; oluşan spekülasyonları engellemek ve galatasaray'a kalkan olmaktı, bu spekülasyonlardan başkası zarar görmesin diye kendimi öne attım. hukukçu kimliğimi kullanarak insanların gönlünü ferah tutmasını istedim.

    (spekülasyonlar= qvt galatasarayı adli mercilere şikayet etmiş, sebebi ise galatasaray'lı bazı yönetcilerin bu hisse işlerinden kendisine kar sağlamak eğiliminde olduğuymuş)

    ama ben dün gibi hatırlıyorum mehmet helvacının o günkü "ben yaptım" feryadını
    aynen şöyle demiştin sn. helvacı;
    "bu birleşmeyi ben yaptım, bakın başkası sahiplenmesin diye tekrar söylüyorum, bu birleşmeyi ben tek başıma yaptım, varsa aksini iddia eden çıksın konuşsun."
    salak mıyız biz sn. helvacı ?

    bahsi geçen konuşmaya şahit olunca daha fazla dinlemedim kendisini, boşuna yumuşamışım deyip eski halime geri döndüm. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın