resim
José Mário dos Santos Félix Mourinho
Görev:Teknik Direktör
Takım:Fenerbahçe
Yaş:61
Uyruk:Portekiz
  • 650
    sözlükte madristalar vs çakma katalanlar savaşının arasında kalmış şuan için dünyanın en iyi teknik direktörüdür. hoş mourinho da çok takıyordu ya buraya yazılanları neyse.

    şimdi efendim; barca diyorsunuz, dünyanın en iyi takımı diyorsunuz, messi uzaylı diyorsunuz; sonra da mourinho niye defans yaptı diyorsunuz? adam maçı kazanmak için ne gerekiyorsa yapıyor. ne yapsın; sen zevk al diye açık futbol oynayıp kupa mı kaybetsin? sen 2 saatini mutlu geçir diye 3 atıp 5 mi yesin? yarın öbür gün olur da barca bize çıkarsa, görürüm burada açık oynarsak yazılacakları.

    onur geçtim, dün kendisi de söyledi; chelsea'deyken, inter'deyken, real'deyken barcelona'yı en çok zorlayan takım onunkiydi. hele chelsea maçında hakem 3 penaltıdan birini verseydi, dünyalar üstü barcelonanın şampiyonlar ligi kupası bile olmayacaktı. şuan inter ve chelsea barca ile oynasın en 3'lük olur. hele inter aman diyim.

    hala barca çaktı, sor, :( temalı entryler yazarken adamı 11 kişilik barca ile karşılaştırdığınızı unutmayın, pep ile değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın