resim
José Mário dos Santos Félix Mourinho
Görev:Teknik Direktör
Takım:Fenerbahçe
Yaş:61
Uyruk:Portekiz
  • 649
    öncelikle (bkz: #652473)

    önceki 2 el clasico'ya* defans ağırlıklı bir kadro ile çıkmasını eleştirmiştim fakat bir yere kadar anlayabilirim bu tavrını. çünkü copa del rey finali tek maç üzerinden oynanıyor ve telafisi olmayan bir maç. fakat şampiyonlar ligi finali için mücadele edeceği barcelona ile çıktığı ilk maçta* kaka, higuain ve adebayor gibi hücumcu oyuncularını yanında oturtarak skandal bir karar almıştır.

    tamam kendisi efsane hoca, herkesin ideali vs. vs fakat arkadaş barcelona ile oynuyorsun ve işi nou camp'a bırakmaman lazım. en azından inter'in başında barça'yı elerken bunu yapmıştı. işi ilk maçta bitirmişti büyük ölçüde. ama güzelim mourinho'm bu işi takımı sahaya forvetsiz sürerek beceremezsin. bu kadar mı korkaksın???

    çıkardığı ilk 11'e bakalım: casillas - marcelo - raul albiol - ramos - arbeloa - lass - pepe - xabi alonso - di maria - mesut - ronaldo

    (bkz: where is the striker)

    yedeklere bakalım: adan - garay - granero - kaka - benzema - higuain - adebayor

    yedekte 3 forvet + kaka gibi bir alternatif topluluğu varken kendisi sahaya forvetsiz çıkmayı uygun görmüştür. ben açıkçası maçı izlemeye 2. dakikada başladım ve ilk 11'de gözlerim forvet aradı. daha sonra anladım ki egosu yüksek mourinho bir kez daha egosuna yenilmiş ve korkak bir ilk 11 sahaya sürmüş. illa ki bir bildiği vardır denilebilir fakat eğer sen real madrid gibi bir takımın başındaysan ve yarı final eşleşmesinin ilk maçını barnebeu'da oynuyorsan atak oynamak zorundasın!!!

    sırf barcelona maçlarındaki korkak tavrından dolayı bile kalitesinden ve sahip olduğu imajdan büyük kayıp yaşamıştır.

    tanım: real madrid'i, özlediği başarılara ulaştırmak için yetersiz kalan hocadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın