resim
Lionel Andrés Messi Cuccitini
Takım:Miami
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.70
Uyruk:Arjantin
  • 678
    yaptığı hareket net ayıptır. elbette topu kadının üzerine yollamak istememiştir ama bu hareketi yapıyorsan, bu tarz bir sonuçta senin suçundur. kendisini kariyerinin başından beri takip ediyorum, barcelona formasıyla attığı ilk golden, parladığı dünya gençler şampiyonasına kadar hepsini izledim. her sene 1 yada 2 saçma hareket yapar kendisi.

    efendi topçudur ama bu melek olduğu anlamına gelmez. insan evladıdır. hiç yanlış yapamaz gibi davranmak yanlıştır, ama senede 1 cozutuyor diye kendisini çirkefliği, apaçiliği dillere pelesenk olmuş tiplerle kıyaslamakta bir o kadar yanlıştır. tıynetsiz futbolcu/hocaları seven kitlenin savunma psikolojisi içine girmesi yüzünden hep. keşke leo insan değil, harbi melek tarzı birşey olsaydıda biz tıynetsiz sevmez-messi sever kitlede rahat etseydik tamamen.

    son olarak, çirkefin allahı olsaydı ben kendisini asla sevmezdim, ama çirkefin allahıda olsa, zidane'ın da dediği gibi, di stefano'nun da dediği gibi yeşil çimde messi > ronaldo. çoğunuzun tüm derdide bu zaten panpalar, bu realitedir size messi'ye laf sokmak için bahane aratan. bence gerçeklerle barışın :(.
App Store'dan indirin Google Play'den alın