• 10
    --- alıntı ---

    köln taraftarları haftalardır kazanamayan takımlarına ürkütücü bir yöntemle gözdağı verdi.

    son maçlarda aldığı yenilgilerle ligden düşme potasına yaklaşan köln’ün idman sahasına sprey boyayla, “düşerseniz sizi öldüresiye döveriz” yazıldı.

    alman ligi bundesliga’da son maçlarda aldığı yenilgiler sonucu ligden düşme tehlikesini yaşamaya başlayan fc köln, kulübün tesislerine yazılan tehdit içerikli bir yazıyla sarsıldı. pazar günü deplasmanda tuncay şanlı’nın takımı wolfsburg’a 4-1’lik skorla yenilen alman ekibi, ertesi gün geldiği antrenman sahasında kötü bir sürprizle karşılaştı. reklam panosunun arkasına “düşerseniz, sizi öldüresiye döveriz” yazısı yazılmıştı.
    terbiyesizlik bu
    bu tehdit mesajının, takımın kötü gidişine sinirlenen bazı kendini bilmez taraftarlar tarafından gece yarısı siyah sprey boyayla yazıldığı bildirildi. antrenman sahasına çıktıklarında dehşete kapıldıklarını söyleyen kaleci michael rensing, “paskalya tatilinde üzdüğümüz taraftarların öfkeli olmasını anlayabilirim. ama bu yapılan, sınırı aşan derecede yüz kızartıcı ve yakışmayan bir protesto. wolsburg’ta da bağıranlar olmuştu. ancak bu yapılan tam anlamıyla terbiyesizlik” dedi.
    bu tehdidin faydası olmaz
    fc köln takımının teknik direktörü frank schaefer ise yapılanın yıkıcı olduğunu ve takıma hiç bir faydasının olmayacağını dile getirdi. bu arada daha önce kulübün başkanı wolfgang overath ve yönetimi protesto amacıyla tesislerde toplanan 200 kadar köln taraftarı, yaşanan olaya tepkilerini gösterdi. kırmızı beyazlı taraftarlar, sünger ve fırçalarla panonun arkasındaki yazıyı temizlemekten de geri kalmadı.

    3 haftadır yeniliyorlar

    köln takımı, son 3 haftasına girilen alman ligi’nde 35 puanla düşme hattının 2 basamak üzerinde yer alıyor. ancak kırmızı beyazlı ekibin, 16. sırada bulunan wolfsburg ile puan farkı sadece 3. bu nedenle bundesliga’ya veda etme tehlikesini yakından yaşıyorlar. üst üste 3 maçtır yenilen takımın kadrosunda türk asıllı taner yalçın da yer alıyor.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın