• 2859
    fanatik'in haberine göre ''mutlu son''a ulaşmışız devir konusunda. kendilerine sormak istiyorum ''kime göre, neye göre?''. anlaşmaya göre galatasarayımız, gsgm'ye yıllık 1 milyon türk lirası kira bedeli ödeyecek imiş. gsgm de bu parayı güneydoğu ve doğu anadolu bölgelerinde spor tesisi yapmak için kullanacak imiş.

    haberin doğru olup olmamasını dikkate almıyorum. artık medyada öyle bir imaj oluşmuş ki galatasaray spor kulübü kendisine iletilen ''haraç isteği''ne karşı tepki koyamıyor, basında yazılmıyor, konuşulmuyor. ardından çıkan haberde ise devrin şartlı tamamlanacağı belirtiliyor.

    anlamadığım diğer nokta yetmedi mi ettikleri bunca kar, aldıkları bunca para. yıktınız ali sami yen stadyumu'nu, istanbul'un belki de en değerli arazisinden milyonlarca lira kar ettiniz, türk telekom arena'dan çok önceden bakanın açıkladığı üzere milyonlarca lira kar ettiniz. ama hala işin içine 1 milyon lira tutarında kira bedeli sokuluyor.

    gönlümün en derin yerinden kopup elimin ucundan klavyeye dökülecek çok anlamlı sözler var ama yazamıyorum. ben şahsen 1 milyon lira haraç vermeyi galatasaraylılık gururuma yediremiyorum. ama görünüyor ki birileri yedirmiş.

    şimdiden bu 1 milyon liranın haraç ismi altında değerlendirilmemesi gerektiğini belirten eleştirileri de kabul etmeyeceğimi söyleyeyim. bunun başka adı olamaz. ek sözleşme de bas bas bağırıyor, ''zamanında hazırladığımız sözleşme vardı ama rte'ye yapılan protesto sonrası şartlar aynı kalamazdı'' diye.

    http://fanatik.ekolay.net/...Detail_32_222734.htm
App Store'dan indirin Google Play'den alın