• 304
    ciddiye alinan bir baskan adayi olmak istiyorsa, once bir ozelestiri yapmali... onunde en az 2 hafta var. ama sadece ben sunu soyle yanlis yaptim, su dogruydu, elimde belge var gibi ortulu imalarla degil, acik acik anlatmaya baslasin.

    1- rijkaaard'in gonderilisinin icyuzu?
    2- rijkaard'in gonderilme kararinin alindigi toplantida ne olup bitti, alinan baska kararlar vardi (bizzat kendisi soylemisti), onlar ne oldu?
    3- rijkaard'in gonderilmesini saglamak icin kimler ihanet etti takima? aciklasinlar artik, takimin gidisati vs safsatasini one surup durmasinlar, dusmemeyi garantiledi nasil olsa. ihanet eden futbolcular var miydi, yok muydu? bu sorununun yaniti ya evettir ya da hayir. bilmiyorum derse, kampanya icin bosuna zahmet etmesin. ikinci baskanken takimdan bihaber olan kisinin baskanligi hayal etmesi duzgun bir psikolojinin belirtisi olamaz kanimca.
    4- abdulkader keita ve elano blumer neden gonderildi? karar alma surecini, tartismalari anlatsin.
    5- adnan sezgin neden gonderilemedi? bilmemesi imkansiz, eger bilmiyor idiyse o zaman baskanlik ehliyeti yok varsayimimi yineliyorum.
    6- koskoca galatasaray, koskoca rijkaard'in tercuman sorununu neden bir turlu cozemedi?
    7- koskoca galatasaray'a getirilen kaleciler neden ilerleyeceklerine, gerilediler? kaleci antrenoru sorununu neden cozemediler?
    8- ve sakatlanan futbolcular neden bir turlu geri donemedi?

    bunlar ilk anda aklima gelen bir kac soru. eminim gelismeleri benden daha yakindan takip edenler daha faydali sorular sorabilirler... bunlara cevap versin en azindan ikinci baskanken oldugundan daha fazla ise yarayacaktir..

    marifet medyanin karsisina cikip sanki hicbirseyde sorumlulugu yokmus gibi ahkam kesmesi degil, hesap vermesi. hesap vermedikce de isterse uyelerin tamaminin oylarini alsin (alacagindan degil, lafin gelisi soyluyorum), kulubun baskani olacaktir, taraftarin, camianin degil.

    galatasaray'in bu hallere dusurulmesinde, ikinci baskan olarak, en onemli ikinci suc ortagidir.

    hukukcu oldugu icin daha iyi anlar diye soyleyeyim. elindeki kanli bicakla maktulun basinda yakalanmis, parmak izi suc mahallinin her kosesinde... istedigi kadar ben odada yoktum desin...

    sanki yurtdisindan davet ve israr uzerine gelmis "kurtarici dahi" tavirlari sergilemeye kalkmasin, ayip oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın