• 30
    ataşehir'de adına yapılan "paidar demir korusu"nun tabelası sökülerek kaldırılmış. linkte haber ve belediyeye tepki gösterilebilecek irtibat bilgileri yer alıyor.

    http://www.voleybolx.com/...-Tabelasi-Kaldirildi

    *** alıntı ****

    trafik kazası sonucu hayatını kaybeden senelerce milli takım ve galatasaray forması giyen paidar demir'in adına ataşehir'de yapılan 'paidar demir korusu'nun tabelası geçtiğimiz aylarda sökülerek kaldırıldı...

    talihsiz bir trafik kazası sonucu 2006 yılında hayatını kaybeden eski voleybol milli takım menajeri, eski milli takım kaptanı ve eski galatasaray takım kaptanı paidar demir adına, 2009 yılının ocak ayında ataşehir dere boyu caddesi üzerindeki yeşil alanda kadıköy belediye başkanı selami öztürk, türkiye voleybol federasyonu başkanı erol ünal karabıyık, yönetim kurulu üyeleri, voleybol milli takım sporcuları, kulüp temsilcileri ve basın mensuplarının katılımlarıyla 600 fidan dikilmek suretiyle "paidar demir korusu"nun açılışı yapılmıştı.

    türk voleybolun tarihinde en çok milli formayı giyen, milli takım kaptanlığı yapan ve oyunculuk hayatının ardından milli takım menajerliği görevini de üstlenen rahmetli paidar demir'in, adına yapılan ağaçlandırma suretiyle, hem ataşehir'de bir yeşil alan kazandırmak, hem de paidar demir'in ismini yaşatma adına oluşturulan "paidar demir korusu"nda geçtiğimiz aylarda yeniden düzenleme yapılmaya başlanmış ve "paidar demir korusu" tabelası sökülerek kaldırılmıştır.

    "paidar demir korusu"nun tabelasının kaldırılması paidar demir'in ailesinin yanısıra voleybol camiamızda da büyük üzüntüye sebep olmuş ve ciddi bir huzursuzluk yaratmıştır.

    paidar demir'in eski takım arkadaşı dünya baltacıoğlu, konuyla bir çok kez girişimlerde bulunarak ataşehir belediye başkanı battal ilgezdi'ye iletilmesi için 19.01.2011 tarihinde bir dilekçe yazmış ancak ilgezdi'den halen bir yanıt alamamıştır...

    siz değerli voleybol severleri konuyla ilgili duyarlı olmaya davet ediyor, paidar demir isminin yaşatılması adına ataşehir belediyesi'ne e-mail ve telefon aracılığıyla ulaşarak rahatsızlığınızı dilegetirmenizi ve "paidar demir korusu" isminin geri verilmesi konusunda taleplerinizi iletmenizi öneriyoruz.

    ataşehir beleditesi irtibat bilgileri:
    e-mail : info@atasehir.bel.tr
    telefon: (0216) 570 50 00

    *** alıntı ***
App Store'dan indirin Google Play'den alın