resim
Lionel Andrés Messi Cuccitini
Takım:Miami
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.70
Uyruk:Arjantin
  • 661
    yanında, önünde, arkasında, sağında, solunda kim varmış kim yokmuş, başka takımda oynarsa ne olurmuş, başka liglerde ne yaparmış ilgilendirmeksizin, seyretmesi pek keyifli, yaşayan efsane...

    giydiği formanın rengine takılmadan, attığı golleri, verdiği ara paslarını, futbol zekasını, kırdığı, kıracağı rekorları, hayretlere düşürecek seriliğini doya doya seyredin. ömrünün sonuna kadar barcelona'da kalmasının bir sakıncası yok. severim ben ömrü boyunca bir kulüpte kalan insanları.

    birkaç yıl önce ''son vuruşları kötü'' deniliyordu, şimdi geldiği nokta ortada. ''frikik kullanamıyor'' deniliyordu, bu sorunu da en güzel şekilde aşmaya başladı.

    onun barcelona'ya ne kadar ihtiyacı varsa, barcelona'nın da ona o kadar ihtiyacı var. golleriyle, asistleriyle kilitleri çoğunlukla o açıyor. barcelona bu inanılmaz galibiyet yüzdelerine, gol rekorlarına koşuyorsa, aslan payını ona veririm ben.

    günümüzün fani yıldızlarıyla karşılaştırmak gelmiyor içimden onu. yeri ölümsüz yıldızların yanı daha şimdiden ki, en az on yıl daha top oynayacak bu genç...
App Store'dan indirin Google Play'den alın