• 34
    türkiye'de maalesef gelişmeyen spor. ehehe hepimiz evimizin önünü süpü... hahah lan anladın di mi? süpürüyolar ya... ahahah

    -bana mı dedin?
    *sana, sana, sana hepinize be! pislik, iğrenç yaratıklar...

    gibi bir diyalogla anacağımız hababam ahmet bu kez curling için karşınızda.

    öncelikle açın da kıçınıza gülün diye başlayayım. kanada da onur, iskandinavlarda gurur meselesi olan sporla taşak geçmek bize düşerdi zaten. her sporu sevdik bir körling kaldı ya...

    efenim tarihçesini de geçiniz kurallarını da. bizdeki olayın körlingle, bowls'la bilmem neyle alakası yok. televizyon açılır, futbol varsa izlenir, ötekiler için kafa yorulmaz. bu ne la diye belki bi beş dakika izleyenler hariç tabii.

    bundan 50 yıl önce gazeteler spor sayfalarının birini atletizme, ötekini küreğe ayırır, alta da çük kadar basketbol ve futbol koyarken, şimdi futbola özel gazetenin çıktığı, içinde de selçuk yula'nın, gökmen özdenak'ın yazdığı ülkede neyi, kime anlatacaksın?

    birer cümleden bi dolu paragraf yaptık, yılmaz özdil formatını geçtik gerçi ama, son olarak ekleyeyim: galatasaray sözlüğün futbol yavşaklığından utanıyorum.

    isveç ve danimarka milli takımlarındaki çoğu kadın sporcuya bakıp mastürbasyon da yapabilirsiniz bu arada, eli çükünde seyredenler de varmış. ama buz patenini tavsiye ederim, axl falan yaparken yaldır yaldır oluyor kızlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın