• 255
    27 şubat 2011 tarihinde hagi yazmıştı:

    oylanan her entry'sinin altına edit notu düşüp, '- aga şu entry'nin neresi kötü', '- nasıl kötüleyebilirsiniz böyle bir entry'i', '- gel anlat neden kötülediğini', '- yazıklar olsun ofsayt verene!!!11!!' , '- seri ofsayt veren ibine yeter be!!' vb. yazanlar yüzünden oylanan entry'nin on numara mı ya da ofsayt mi olduğu ayrımına son vermiştik. şimdi tekrardan oylanan entry'nin on numara mı ya da ofsayt mi olduğu ayrımına gittik. lakin tek şartla; artık entry'lerinin altına oylamaya göre edit notu düşenlerin entry'leri niteliksiz entry sebebiyle silinecek. yok buna rağmen ısrarla devam ederse bu tarz düzeltme notuyla sitemler, ne yazık ki ayrım uygulamayı tekrardan kaldıracağız. şimdilik test aşamasında yani.

    daha önceden son 10 numara ve son of oylanan entryler ayrımının kaldırılma sebebini açıkça belirtmişti. o notlar hala düşülüyor entry sonlarında.

    uygulamanın test aşamasında olduğu da belirtilmiş ve kalıcı olması için bu notların düşülmemesi gerektiği yazılmış. son günlerde o notlar gözümüzün içine sokulduğuna göre uygulamanın kaldırılmasına engel teşkil eden bir durum yok. kaldırın artık şunu !
App Store'dan indirin Google Play'den alın