• 12
    (bkz: #656903)

    saygılı üslubundan dolayı teşekkür ettiğim yazar arkadaşım. mantık yürütme şekli doğru olsa da, pek doğru diyemeyeceğim bir yorum yapmış.

    iç anadolu bölgesinin eğimli arazisinden dem vururken, konya ovası gibi, uçsuz bucaksız düz arazisinden dolayı uluslararası askeri tatbikatların, ki buna israil, amerika gibi dış mihraklar da dahildir, yapıldığı bölgeyi nasıl es geçmiş, i-na-na-ma-dım.

    türkiye'nin kalbine, türkiye'nin tahıl ambarı olarak tabir edilen bölgesine, türkiye için stratejik önemi, kurtuluş savaşı sırasında ve hatta daha öncesinde bile tasdik edilmiş* bölgesine, böyle engebeli, uygun değil diyerek, sadece curling sporuna değil, ülkeye de hakaret etmiştir.

    şimdi, bu konuyu çok daha uzatıp, derin stratejik bir analiz yapabilirdim ama yapmayacağım. sözlükteki arkadaşlarımızı böyle tartışmalarla yormak istemiyorum. hayır aslında yorarım ama kafam çok güzel.

    kendisiyle, müsait bir zamanda, iç anadolu bölgesinin doğal güzelliklerini, stratejik önemini, curling için ne kadar elverişli topraklara sahip olduğunu konuşmak isterim. teşekkür ediyorum kendisine tekrardan.

    dipnot: a*tom* karınca
App Store'dan indirin Google Play'den alın