• 832
    bir çok versiyonunu değişik yerlerde duyduğumuz, bir çok zevzekçe sohbetin içinde "hahahehehöhöh" nidalarıyla bir tarafına kelebek konmuş at gibi kişneyen yavşaklardan işittiğimiz "kümede kal galatasaray" lafz-ı mühmelini geçtiğimiz çarşamda günü yine dile getiren güruhtur.

    sonuncusunun diğerlerinden farkı şurdadır;

    düşünün, takımınız ligdeki en kritik maçlarından birini oynuyor. maç sizin sahanızda. rakibiniz en yakın takipçiniz. yenmeniz halinde ligde zirveyi garantileyeceksiniz, seriye bir adım geriden başlamayacaksınız. maç boyu fark pek açılmıyor, açılsa da kapanıyor ve denk bir maç oluyor. son ana kadar kopmayan maçın son hücumunu rakibiniz kullanıyor ve basket bulması durumunda maçı kazanacak. hücumdan önce mola alıyor. yaklaşık 10 bin kişi olarak doğal olarak yapmanız gereken rakibi ıslıkla,gürültüyle baskı altına almak ve oyuncuların motivasyonunu bozmak. fakat siz tutup hemen arkanızda ikinci olan, şampiyonluk yolunda en önemli 2-3 takımdan biri olan, en kritik hücumda topu kullanacak olan rakibinizin diğer branşının başarısızlığına binaen başlıyorsunuz "kümede kal" demeye. ve ardından bank asya birinci lig şarkısını söylüyorsunuz.

    tamam daha maçın bitmesine 8 dk kala pınarbaşıyla kutlamalara başlamanızı anladık da "bank asya birinci lig, birinci lig bank asya" nedir arkadaş?
App Store'dan indirin Google Play'den alın