• 16
    inanılmaz hesapların döneceği son 4 haftada bizim için olin maçıyla birlikte oynayacağımız en kritik maç.. kazanırsak eğer haftaya oynanacak efes-fenerbahçe maçını da düşünürsek tekrardan liderlik hesapları yapmaya başlayabiliriz ki bu inanılmaz olur.. kaybedersek kalan maçlarda biri olin maçı olmak üzere en az 2 galibiyet çıkarıp lig 2.liğimizi korumak olacak hedef ki yarı finaldeki muhtemel efes eşleşmesinin önüne geçmek için bu sefer efes-fenerbahçe maçında fenerbahçe galibiyeti çok daha fazla işimize gelecek..

    tabii ki çok zor bir maç olacak.. fenerbahçe'de kimlerin oynamayacak olması önemli, saras çok büyük ihtimal oynayacak deniyor ama eğer ki tomas oynamazsa çok iyi haber olur bizim için, sonuçta alan savunmasına karşı fenerbahçe'nin en önemli şut tehditlerinden biri tomas.. teknik taktiğe girmeye çok fazla gerek yok, oktay hoca zaten defalarca oynamıştır maçı kafasında..

    sıralamadan bağımsız oynanacak maçın bir derbi olması zaten yeteri kadar önemini arttırıyor ama sonunda ligi 1. bitirme ihtimalimiz olduğunu düşünmek bile bizi inanılmaz heyecanlandırıyor.. ama dediğim gibi kaybetsek bile asıl kritik maçlarımız özellikle olin'le birlikte kalan maçlar.. sadece pazartesi abdi ipekçi'yi 12. 000 kişi mi yoksa 8.000 kişi civarı mı doldururuz onu etkiler..
App Store'dan indirin Google Play'den alın