• 288
    başkan adaylığı ile ilgili bugün yaptığı basın toplantısında, "transferde birçok futbolcuyla görüşüyoruz. bunlardan 4 yabancı 6 yerli futbolcu kriterlerimize uygun. bu oyuncuların bir kısmıyla anlaşıldı." demiştir.

    bir basın mensubunun, "öncelikle bir futbol beynine ihtiyacımız var dediniz ama transfer çalışmalarına başladığınız söylüyorsunuz. burada bir çelişki yok mu? transfer çalışmalarınızı söz konusu futbol beyninyle birlikte mi sürdürüyorsunuz?" şeklindeki sorusuna; "evet" demiştir.

    ayrıca frank rijkaard'ın adnan polat tarafından bir proje olduğu kendisine söylenmiş. "rijkaard gönderilince bunun bir proje olmadığını, planlı bir futbol yönetiminin yapılmadığını anladım." demiştir.

    basın toplantısının en can alıcı bölümlerinden biri ise, adnan polat'a "rijkaard'ı gönderip yerine yeni bir teknik direktör getirilmesi başarıyı getirecek mi?" şeklindeki sorusuna "hayır" cevabını aldığını söylemesidir.

    6 senede 4 lig şampiyonluğu 1 avrupa kupası şampiyonluğu gelir mi bilmem ama, en azından futbolun plan ve proje çerçevesinde yönetileceğini üstüne basa basa söylemesi, son 3 senedir çöküntüde olan futbolun ayağa kalkacağına bir işarettir bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın