• 1588
    bu aralar bu taraftar grubuna çok kızıyorum *. ben hiç bir taraftar grubunu ön plana çıkarıpda övmek istemem, ama inanın bir (fenerbahçe) taraftarı kadar olamıyoruz. fenerbahçeyi parantez içine yazdım, nedenine gelince birazdan anlarsınız.

    hiç haz etmem ama bunların bize göre miğde bulandırıcı duruşları, ve oyuncularının arkalarında durmaları* bizi düşündürmesi gerekir. fenerbahçe taraftarı bizim en çok nefret ettiğmiz adamları, baytar, hayvan olduklarını bile bile sonuna kadar destekliyorlar. lugano misali, adamın sahada yapmadığı pislikler yok, insan dışı hareketler, hakemim üstüne yürümeler hepsi mevcut. alex sahada koşmaz, bazen hiç gözükmez ama onun önemli bir parça olduğnu bilirler ve sonuna kadar onu desteklerler. emre'yi nasıl da sahiplendiler bir bakın.

    galatasaray taraftarına gelince, tabiki tepkisiz kalmamalı oyuncularına karşı, tabiki sesini çıkarmalı, ama oyuncularını maçtan bir gün evvel havaalanında karşılayarak, onun moralini bozarak değil. bu yanlış bir stratejidir. sonuçta bir oyuncu maç öncesi ne kadar çok taraftar desteği görürse o kadar çok motive olur. korkularımız hep aynı, biz destekliğcez onlar şımaracak, lakin desteklemenin de bir dozajı vardır. bunu öğrenmemiz gerekir. kendi alt yapımızdan çıkan evlatlarımızı bir şekilde biz sahip çıkmalıyız. başkaların önüne yem olarak sunmamalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın