• 659
    bazı entryler silinmesin, yani bazı entryler ne olursa olsun silinmesin sözlükte başka bir bölümde dursun. şöyle ki; bir yazar büyük tepki gören ve kendisi hakkında referans alınarak bir dolu laf edilen entry, silinmeyi hak etse bile (niteliksiz entry, küfür içeriyor gibi sebeplerle de olsa) sözlükte dursun.

    bu fikir helter skelter'ın #653956 nolu entrysinin silinmesi üzerine aklıma geldi. gerçi kendisi aynı şeyleri tekrar yazmış ama her yazar yazdıklarının okunması konusunda bu kadar ısrarcı olmuyor. tekrar yazılmazsa unutuluyor gidiyor.

    bu durumda bir yazara herkes laf ederken konuyu bilmeyen biri, sözlüğü okuduğunda niye bu kadar tepki olduğunu anlayamıyor. her şey bir anda boşa gidiyor. yazık bence. zaten sorun çıkaran entrynin sahibi de aslında silinmesini istemez diye düşünüyorum.
    ama öyle bir şey olsun ki, yazarın kendisi bile silemesin. herkes kimin ne olduğunu görsün.

    tabii ki bir dolu sorun var burada. sanırım özellikle teknik sorunlar vardır. ama bir de neye göre, kime göre sorunu var elbette.

    olsun, ben isteğimi yazayım da olursa ne ala. daha önce de istemediğim yazarın entrylerini görmeyeyim demiştim ama faşist** moderasyon bu isteğimi de dikkate almamıştı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın