• 57
    galatasaray sözlük 4. nesil yazarı. nesildaşım olur aynı zamanda.

    dün bir takım nedenlerden dolayı kızıp bir başlık altında, yetenekli ama bazı olaylardan dolayı soğuduğum biri hakkında bir yazı yazmıştım. biri geldi nick altıma güzel bir yazı girmiş diyerek tebrik etti. arkasından bu arkadaşımız onun hakkında bir şey söyledi. dayanamadım mesaj attım kendisine. işte her şey öyle başladı.

    ilk başlarda muhtemelen bana kızgın bir şekilde mesaj attı. konuştukça da kanım kaynadı adama. attığı mesaj kendince haklıydı. bende kendimce haklı olduğum şekilde cevap verdim. sonra muhabbet galatasaray sözlük'e kadar geldi. adam akıllı oturduk konuştuk.

    son mesajında da galatasaray sözlük ve yazarları hakkında güzel bir betimleyici mesaj attı. objektif bakan insanın atacağı mesajdı bu.

    tek sevindiğim yan, bu sözlükte de adam akıllı insanların varoluşu oldu. tabi herkesle onla konuştuğum gibi konuşamam. zaten farkı da nick altı yazma nedenim de bu!

    onun görüşlerini dile getirdiği ve güney amerika futbolu hakkında yazdığı yazıları ilgiyle takip ediyorum. edilmeye değer biri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın