• 9
    sevgili ablacım;

    bir galatasaray taraftarı olarak teşekkür ederim hizmetlerine. ama kafamın almadığı noktalar var.

    bu muydu yani bir sene uğraştığınız parçalı forma? bizim gerçek parçalımız mı bu? sizden önceki sene parçalıyla bunun neresi aynı? kumaş kalitesi bile bariz farklı. renk tonları farklı. siz giydiniz ama giydiğiniz forma bu muydu? gerçek parçalı istiyoruz diye bir sürü site var. hiç mi haberiniz olmaz?

    taraftar tasarımlarını hiç mi görmediniz? ben üç yıldır birebir takip ediyorum ama diyebilirim ki bu üç senede en kötü taraftar tasarımına bile yaklaşamadınız.

    taraftar kendini yırtıyor sarı forma diye. siz gidiyorsunuz aslan forma diye bir şey çıkartıyorsunuz. yok galatlar, yok cesaret yok 2288 bilmem ne. çok mu zor bi tane düz kırmızı veya sarı forma bi beyaz bi tane de alternatif forma yapmak?

    o kadar uğraştığınız formaya hala ve de hala yapıştırma logo ile isim yazılıyor. armadaki yıldızlar yapıştırma. niye diğer kulüplerin ki dikim oluyorda bizim ki yapıştırma? hiç mi avrupa'dan forma örnekleri getirip bakmadınız? hiç mi araştırmadınız?

    alternatif renk ile ilgili de. sizden önceki sene turuncu sarı ile kırmızının karışımı diye seçilmişti. mor ne? o bej rengi aslan forma ne? somon rengi pembe forma ne?

    saygılarımla ablacım. amacım sizi yermek ya da kötülemek değil. ama keşke taraftar tasarımlarını inceleseniz. keşke bu konuyla ilgili taraftarın isteğini sorsanız. onlardan faydalansanız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın