resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 4625
    "nerede galatasaray forması?"

    yeter artık arkadaş, azıcık vicdan olur insanda. nedir bu arda'ya yapılanlar, haddi hesabı yok. gelen geçen yükleniyor, gelen geçen.

    önce şu son olaya bi bakalım tekrar;

    neler deniliyor konuşmada bir bakalım;

    sabri: adnan(sezgin) abi, çok iyi bir renk seçmişsiniz, bravo!
    arda: sen (adnan sezgin) şu formalara nasıl bakmazsın? her sene bir o... rengi var. heriflere malzeme veriyoruz yani. ver siyah forma beyaz forma sarı kırmızı yürü.
    arda: eee, galatasaray forması nerede?

    bunlar dışında, kemal sunal muhabbeti geçiyor bir ara, ona da sallarlar diye bekledim de hayret, o konuyu eleştiren çıkmamış.

    yalan mı söylüyor arda? geçen sene saçma sapan bir mor forma, bu sene saçma sapan bir pembe forma. ver siyah forma, beyaz forma, sarı-kırmızı yürü. hadi arslan formanın bir geçmişi varmış falan filan dediler de fakat, özellikle şu pembe ve mor forma? hangimiz arda'nın verdiği tepkiyi vermedik? üzerindeki galatasaray arması olmasa değil giymek, evime sokmam 2 formayı da.

    avrupa'daki takımlara bakıyorsun, neredeyse senelerdir değişmiyor formaları, üç aşağı beş yukarı aynı formalarla çıkıyorlar her sene. iç saha formaları zaten hiç değişmiyor gibi bir şey. adnan polat yönetimine kadar galatasaray'da da bu böyleydi aslında, sarı-kırmızı, beyaz, siyah çıkıyordu genellikle. fakat yeni yönetimle, mor da geldi, pembe de geldi. turuncu var bir de ama o yine aralarından sıyrılır hadi. seneye için de yeşil muhabbetleri falan vardı hatta.

    bu videonun basına sızması başlı başına büyük bir olay, fakat bu sefer hedeflerine ulaşamadılar. arda'yı iyice yerin dibine sokmaktı bu videoyu basına sızdıranların amacı, fakat daha çok sahiplendi galatasaraylı arda'yı. arda'nın galatasaraylılığından şüphesi olanlar, bir kez daha gördü arda'nın galatasaraylılığını.

    izmir'de çok güzel destek verilmiş arda'ya, helal olsun izmirli aslanlara. yedirmeyelim arda'yı, harcatmayalım. sahip çıkalım şu çocuğa artık. hepsini geçtim, o da bir insan.

    zamanında 'seni çekemeyen, bütün..' diye bir tezahürat yapılıyordu ya hakan şükür için, onu arda için söylemenin zamanı geldi artık!

    daha yüksek, daha gür bi sesle;
    arda turan oley!

    http://jaimelesport.blogspot.com/...atasaray-formas.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın