• 3
    tarih: 20 nisan 2011
    saat: 20.00
    mekan: nevizade vera

    hepimiz sahidiz sahnelenen tiyatroya, dalkavuklar tarafindan senaryosu yazilan bir oyunun, kuklalar tarafindan yonetilmesi, artik turk basketbolunun naciz kaderi.

    iki onemli aktorden bir tanesinin basindaki, locadan biletsiz seyirci, digeri ise tum organizasyonun basinda, akil bir sempatizanin agzina bunlar yakismasa da, rezalet tum gercekligiyle ortada.

    boyle durumlarda, yonetene tepki mekanizmasi koyabilecek yegane guc de, galatasaray kamuoyu, oyle bir sey olduguna pek inanilmasa da. zira varligini boyle rahat idame ettiren bir hegemonyanin kendini guvende hissetmesinin belirleyici unsuru da bu.

    bir tanesi gitti, bahane degil de cozum uretmeyi dustur edinmis bir yurek olsa da nacizane, sergilenen oyunlarin en usturuplu degerlendirmesi; skandal. fakat bir hedef daha var.

    daha once baska organizasyonlar icin de bir araya gelen gsbasket ve galatasaraysozluk bu sefer daha fazlasini arzu etmekte. yukselsin diye sesimiz taa arsa kadar, hem kizlarimizin yaninda oldugumuzu hissettirebilelim, ama daha da onemlisi erkeklerimizin hakkini bu sekilde yedirmeyecegimizin mesajini vermek niyetiyle, carsamba gunu beraberiz nevizadede.

    birlikten guc dogar umidiyle,
    takimin icinden de davetlilerle,
    hep beraber,
    basimizi egmeden, ona cikan tum yollara dogru,
    galatasaray! diyebilmek icin;
    bekleriz..
App Store'dan indirin Google Play'den alın