resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 4608
    forma konusunda söylediklerinin altına imzasını atmayacak çok az galatasaraylı vardır. fakat (şahsım da dahil olmak üzere), arda'ya öfkeli, kızgın olan, gitmesini isteyen ve bunu kişisel bir mesele haline getirmemiş olan, ardayı bugüne kadar eleştiren insanlara, "bakın gördünüz mü, tükürdüklerini yalıyor yavşaklar" tadında saldırılması ve söz konusu forma olayının buna alet edilmesi ayrıca yakışıksız.

    arda'yı çok sert eleştirdim, hatta daha önceki entrylerimden birinde sonunun "fenerbahçedeki manevi abisi olan it"e benzeyeceğini dahi söyledim. fakat arda basına sızan formalar hakkındaki sözleriyle önemli ölçüde benim gönlümü aldı. çünkü söyledikleri aslında çok büyük çoğunluğumuzun düşündüğü yönde. hakiki, net, doğrudan ve gerçek. adnan sezgin kifayetsizine verdiği ayar da cabası.

    bunun yanında ilginç olan durum, kendine haberci diyen müptezellerin (uzun sayılabilecek bir gazetecilik geçmişim olduğu için iğrençliğin hangi safhada olduğuna yönelik bir fikrim var) bu görüntüleri dolaşıma sokarak ulaşmak istedikleri amacın tam tersi yönde bir etki yaratacak olması.

    son olarak, sabit fikirlilik iyi bir şey değildir, bunun karşısında durmak da yavşaklık ve dengesizlik değildir. arda'nın yanlışları vardır ve bazıları hem kendisi açısından, hem de galatasaray açısından pahalıya mal olmuştur. fakat doğrularını göstermek ve doğruları yaptığı ve samimi olduğu sürece arkasında durmak boynumuzun borcudur. kifayetsizlik ise bunun tam aksi yönde davranıp, sabit fikirli kalmaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın