• 8
    galatasaray sözlük tarafından "yılın spor programı" seçilmesi gereken program. çok ciddiyim.

    biz aylardır, hatta belki yıllardır böyle birşey bekliyorduk. bu futbolcumuzdan nefret ediyorduk. galatasaraylılığını sorguluyorduk. o da bize uyuz olmaya başlamıştı. kimin ne olduğunu bilmiyorduk.

    ama bu program sayesinde, değerimize sahip çıkmayı (en başta ben, kazma kafalı, sığır ben) öğrendik. arda'yı yine alıp başımızın üstüne koyduk. bu sefer sağlam koyduk. (sağlam koyduk derken, ehi ehi, neyse devlet televizyonu sonuçta)

    arda'ya yeniden kavuştuk. hatta kavuşmak değil de, onun zaten teee temmuz ayında orda olduğunu yeni farkettik.

    bu camiayı yeniden böyle birleştirdi. arda'da aynı bizler gibi dedi. "amına koyayım ben bunların". arda armaya laf etmedi. aksine o armayı savundu. "bu armanın böyle orospu renklerin üstünde ne işi var?" diye. dedi ki "ver siyahı, ver beyazı, ver parçalıyı gitsin".

    2 senedir "kaptan" yapamadık arda'yı. ama şimdi ben, belki de gitmesine 3-5 hafta kalmışken "kaptan" yaptım. sabri zaten kaptandı. ayhan'a bile antipatim azaldı lan.

    allah razı olsun bu programdan, bizi birleştirdi. "yılın spor programı"dır artık gözümde. isteyerek yapamazlardı böyle birşey. ancak torpille gelmiş aptal bir yöneticinin milleti salak sanarak, böyle gerizekalı bir numarayı yapıp götünde patlatmasıyla olurdu.

    diyorum da inanmıyorsunuz, allah galatasaray'ı seviyor. düşmanını da en aptalından seçiyor ki, yeri geldiğinde en salakça hamleyi yapsın.

    yılın spor programı'dır. oyum bu programa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın