resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 4589
    son dönemlerinde yaşadığı düşüşü , fiziksel olarak kendisine bakmamasını ve buna benzer durumları sonuna kadar eleştiriyorum. fakat bir insanı yıpratmak için böyle aşağılık şeyler yapılmaz. o görüntüleri kaydeden galatasaray tv kamerası yanılmıyorsam ve doğal olarak bunu basına verenler de belli kişilerden talimat almışlar.

    nedense o görnütülerde "uzun direnişler sonrası" istifa etmiş olan bir adnan sezgin var. hani "nedense" diyorum , hani istifa etmeden çıkmadığı için bu görüntüler. onun dışında orada sabri var , ayhan var ve arda turan var. ne diyor arda turan ; "her sene bi .rpu rengi koymasanız olmaz" diyor ve ardından "adamlara malzeme veriyorsunuz" diyor.

    ben sonuna kadar katılıyorum arkadaşım. siz bu arda turan'ı "taraftar ruhlu" olduğu için , içinizden geldiğine inandığınız için sevmediniz mi bu kadar ? e şimdi adam sizin sokaklarda söylediklerinizi , evinizde arkadaşlarınıza bol küfürlerle anlattıklarınızı söyleyince suç mu oluyor ? yoksa burada problem olan arda turan'ın küfür etmesi mi ? bu adam yetenekli bir futbolcu olduğu için küfür etmeyecek he mi ?

    bu söylediklerime karşı çıkıp "yea adam küfür etmiş formaya yea" diyen bütün düz mantıkların aklına sokayım. kimse kusura bakmasın. bana göre de .rrak gibi o formalar , 2000 senesinde giydiğimiz o formalar gibi değil hiç. hani 2001 senesi miydi lotto ile anlaşmıştık , o zaman bile daha iyiydi o formalar.

    oyuna gelmeyin lan bi kerede , bi kere olsun şu yönetimin yaptığı saçma sapan işlere gelmeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın