• 25
    bazı şizofrenlerin yönettiği kanal... şöyle ki:

    1-arda'nın forma yorumlarıyla ilgili videonun reklamını günlerce yaptılar. ''yer yerinden oynayacak''' dediler. ''gözlerinize inanamayacaksınız'' dediler.
    2-videoyu yayınladılar. programdaki herkes böyle bir ''ayyhh, çok fena oldum, yığılacam şuraya...'' moduna girdi...
    3-bülent tulun, futbolcuların aralarında her zaman böyle konuştuklarını, esas kötü olanın bir takımın özelinin ifşa edilmesi olduğunu söyledi.
    4-cüneyt tanman bağlanıp, ''bırakın arda'nın peşini, saha içiyle ilgilenin.'' dedi...
    5-arda bağlanıp gereken ayarları en güzel şekilde verdi.
    6-(işte bundan sonra yaşananlar çok enteresan) programın sunucusu, ''bu görüntülerin şu anda sızdırılmasındaki amaç nedir?'' temasını işlemeye başladı.
    7-sunucu, videoyu ''sızdıranların'', ''sizi tercih ettik çünkü, objektif yayın yapacağınızdan ve bel altı vurmayacağınızdan emindik'' dediklerini iddia etti.

    sevgili kafası güzel abiler, ne yeyip ne içiyorsunuz? neyle besleniyorsunuz? yahu, bu görüntüleri siz yayınladınız siz! yayınınızı hackleyip zorla göstermediler. ya da görüntüler internette yayınlandı da siz bunun üzerine yorum yapmıyorsunuz! görüntüleri ilk olarak siz yayınlıyorsunuz! üstelik öyle metinler yazmışsınız ki videoya, arda'nın mutasyona uğradığını söylüyorsunuz, galatasaray'daki çöküşün nedenlerini arda'nın pembe forma hakkında yaptığı yoruma bağlıyorsunuz.

    görüntüleri parayla satın almışsınız. telegol'ün bile tenezzül etmediği şerefsizliği siz yapıyorsunuz. üstelik para karşılığı bu görüntüleri pazarlayan şahıs veya şahısların sizi seçme nedenlerinin, objektif olmanız ve bel altı vurmamaya yönelik prensipleriniz olduğuna inanmamızı bekliyorsunuz. sanki görüntülerin satılma ve yayınlanma amacı bel altı vurmak değilmiş gibi...

    görüntüleri satın alıyorsunuz, on günbeklettiğinizi ve şimdi yayınladığınızı söylüyorsunuz. gayet sıradan şeyleri sanki dünya'nın en mühim skandalıymış gibi paketleyip sunuyorsunuz. ve tüm bunların üzerine, zamanlamayı manidar buluyorsunuz.

    ne denir ki lan size şimdi? sübhanallah kardeş ibterlik bir paylaşım...
App Store'dan indirin Google Play'den alın