• 12
    eskiden siyasete bulaşmasınlar yeter ki diyerek tribünlerde kan gövdeyi götürürken insanlar enerjilerini öfkelerini ihtiraslarını orada renkler vasıtasıyla sergilerken ses çıkarmayanlar, gün gelip tüm demokratik hakların kullanılmaya korkulduğu yurdumda bir başkaldırı aracı olmasın diye süt liman hale getirmeye çalışmaktadır tribünleri "sporda şiddet yasası" gibi sikimsonik, samimiyetsiz bir yasayla.

    bugün tribün bu haldeyse ülke gençliğinin yönelimlerini 5 yıllık periyotlarla sunsalar herkes anlar gerçekleri. çakma demokrasi yurdumun son düşmeye yüz tutmuş kalesi olan tribünler de bittiği zaman işte tek tip olacağız.

    bakın görün son beş yılda birbirinden beste çalmayan tribün kaldı mı? takımları renkleri renk yapan öğelerden hangi kulüp taraftarı ödün vermedi. o renkleri kaç tane adam savundu. hangisi dayak yemiş arkadaşının intikamını aldığı için savunduğu takımın namusunu kirletmemek için gitti kavga etti. şimdi sadece her horoz kendi çöplüğünde ötüyor ve horozların içi aynı dışı farklı sadece.

    o yüzden çok da üzülmeyin. eğer boşvermişlik ve kabullenmişlik kültürü hepimize bir şekilde enjekte edildiyse bu tribünlere laf etmenin de fazla manası yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın