• 92
    --- alıntı ---
    işte yeni sezon formalari;

    - parçali forma

    - beyaz forma

    - sari forma

    - siyah forma

    ayrica;

    -galatasaray store kapanıyor, gelecek sene storeumuzun adı galatasaray nike store olacak ve stada 3 katlı dev bir mağaza dikilecek.

    -korsan sorununa çözüm olarak formalarda müthiş ve taklit edilemez detaylar olacak. barcelona-arsenal-man u kalitesinde ve ciddiyetinde formalar üretilecek.

    -nike hollanda bizim işle ve formalar ile uğraşan ekip. nike türkiye ile alakamız yok. muhatabımız tamamıyla nike hollanda.

    -sarı ve siyah formalarımız düz olacak ve brezilya'nın dünya kupası'nda giydiği gibi omuzlardan şeritler inecek. bu 2 formanın sadeliği formanın içine işlenmiş müthiş detay ve desenlerle süslenecek. beyaz formamızda nike'ın gelecek senede de kullanmaya devam edeceği tırtıklı çizgiler olacak. biz boydan geçeceğini tahmin ettik.

    -formalar 2 tip üretilecek. bir taraftar bir de dri-fit. taraftar formalarının fiyatı 70-80 arası (tam rakamı vermeyeyim), dri-fit formalar ise 95-100 arası bir fiyattan satılacak.

    -edit; yazmayı unutmuşuz. logolar ve yıldızlar dikiş olacak, ayrıca fontlarda da küçük gs logoları olacak. tff kuralları sebebiyle maçlara o şekilde çıkılır mı bilemem, ancak satılırken fontlarda 09-10'daki gibi gs logomuz olacak.

    kaynak:galatasarayformalari.blogspot.com

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın