aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Lorik Agim Cana
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Önlibero
Yaş:40
Boy:1.86
Uyruk:Arnavutluk
  • 1630
    orta saha ile defansı birbirine bağlayacak oyuncu.

    bazen kendi taraftarımızı anlamıyorum. sadece eleştiriyorlar, ondan adam mı olur yea edalarında geziyorlar. rijkard geldi eleştirdik, lincoln geldi oynamıyor dedik, elano geldi milli takım performansını göstermiyor dedik, keita geldi ayağına top bekliyor dedik... biz sadece dedik... oldu mına koyayım, her boku biz biliyoruz. o yüzden küme düşme potasındayız, o yüzden avrupada bu sene olmadığımız gibi seneye de yokuz... biz o kadar iyiyiz ki eleştiririz sadece...

    cana kim ne derse desin iyi oyuncudur. sarp, barış, ayhan üçlüsünün yapacağı işi tek başına yapar. lan hiç düşündünüz mü bu adamın etrafında daha önce böyle adamlar var mıydı? sol arkasında koridor oluşturmuş hakan balta gibi adam var mıydı? takımın kaptanının takımı siklemediği takımda oynadı mı? sahada savaşmayan oyuncular var mıydı? hiç sormadınız, sadece eleştirdiniz. halbuki onlar hep başarılı olmuşlar, biz ise başarının peşinden koşan kişiler olmuştuk... biz bunları hiç düşünmedik.

    eleştirmeyi kesin artık. eleştirmeden önce o bölgede oynayan diğer adamlara bakın mına koyayım. bu adam giderse ve bam üçlüsü elinde kalırsa görürüm seneye sizleri/kendimi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın