resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 147
    --- alıntı ---

    kendisi ile ilgili 'bulent tulunu sportif direktor yapacakmis' haberlerinden sonra yonettigi unit group sirketinin internet sitesine girip bize ulasin kismindan mail gonderdim. bulent tulunu isteyen bir tane galatasaray taraftari gormedim henuz internet aleminde diye. adnan sezginden kacarken buna tutulmak istemiyoruz, profeyonellesmekten bahsederken bulent tulunu getirmek celiskidir, oy kaygisi guden populist yaklasimlardir dedim. size guveniyoruz siz bari yapmayin dedim. dedim de dedim.

    sonra cevap geldi sirketten bir bayandan. oneri ve elestirilerim icin tesekkur edip bu soylediklerimi unal aysala ileteceginden suphemin olmamasini istemis. gordugum kadari ile ilgili insanlar.

    bence herkes fikirlerini boyle mail yolu ile yolayabilir sirkete. sonucta adam eksisozluk, gssozluk ya da alisamiyen.net takip ederek taraftarin nabzini yoklamiyor. haberinin olmasi lazim bir sekilde bulent tulunun zerre istenmediginden. belki yeterince mail giderse bir etkisi olur.

    he sirket mailini pic etmis olacagiz adamin biraz ama ne yapalim. bunlari goze almistir herhalde artik. iletisim kurabilecegimiz baska platform yok.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın