• 15
    nasıl anlatalım bu oyunu size tarzında muhteşem bilgisayar oyunudur. amiga'da bağımlı hale gelip pc'de xp'ye geçene kadar aralıksız oynadığım oyundur. müthiş bir veritabanına sahiptir. o kadar çok oynardım ki artık can sıkıntısından malta'dan valletta, iskoçya'dan patrick thistle gibi takımları alıp şampiyonlar ligi şampiyonu falan yapmaya başlamıştım.

    96-97 oyunla ilgili hatırladıklarımı söyliyim;
    galatasarayımızın forması tamamen açık sarıydı ve çok güzeldi, çok orijinaldi ikinci forma giymeniz gereken bir maç olmuyordu sanırım ama ikinci forma da tamamen kırmızıydı galiba yanlış hatırlamıyorsam.
    kanat oyuncuları çok süratlı idi, mesela türk oyunculardan ilk aklıma gelenler: okan buruk ve tayfun korkut.
    kalemizde hayrettin demirbaş, orta sahamızda feti okuroğlu, forvetimizde adrian knup vardı.
    kayserispor'un kalesinde alloy agu vardı.
    ligimizde karşıyaka, vanspor ve çanakkale dardanelspor vardı.
    maç içinde oyuncu değiştirirken ekran sola kayar, her zamanki gibi üstten kulübeyi gösterir, teknik direktör el kol hareketiyle sahaya direktif verirdi.
    career seçeneğinde başkanı görebiliyordunuz ve başkan bıyıklı, göbekli ve purolu biriydi.
    sahanın rengi her maç değişirdi, yeşilin açık ve koyu tonlarının üzerine ekose, baklava, çizgi, nokta ve kare desenleri yer alırdı.

    velhasıl çok deli bir oyundu. olsa da oynasak. windows 98'de çalışmasına rağmen xp ve üstünde çalışmıyor. oyunun yapımcılarından tek isteğim şu 96/97 oyununa hiç dokunmadan vista'ya, windows 7'ye falan uyumlu hale getirmeleri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın