resim
Juan Pablo Pino Puello
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.75
Uyruk:Kolombiya
  • 1106
    bugün aynen kendisi hakkında bülent önder gibi düşündüğüm futbolcu.

    bunun öyle yabancı düşmanlığıyla falan ilgisi yoktur..evet düşmeye çok yakın görünüyoruz da, bu hafta oynayacağımız manisa'nın 36 puanı var ve onuncu sıradalar, seninse 33 puanın var ve 14. sıradasın..en azından galatasaray kümeye oynuyor denilmemesi için beşiktaş'la fark 6 puan ve onlarda hiç iyi değiller..

    gerçekten biraz akli selim düşünmek gerekiyor, belki bugün yekta sakatlanmasa daha farklı olabilirdi, her ne kadar ilk onbiri çok yadırgasam da..ama konunun sahibi futbolcuya gelirsek kendisi salak saçma şutlarıyla ki ayda yılda gol olanlarının yüzü suyu hürmetine çekiyor babam çekiyor..ama vururken vücudu şutun sert gidebileceği bir yapıda değilken o hala sert şut çekme derdinde..kendisini mesela hagi sanıyor gibi..

    ben inanmıyorum, misimoviç meselesiyle yabancı düşmanlığıyla alakadar olsun..galatasaray bu çukurdan şu kalan altı maçta alacağı sonuçlarla iyi bir yerde bitirir bu yıl için..en azından az daha düşüyordu, bir alt sırası düştü falan geyikleri yerine beşiktaş'ın üzerinde bitirebiliriz..onlarda artık lige asılmayacaklar..
App Store'dan indirin Google Play'den alın