*

  • 7
    formula 1 pilotlarının yavaş yavaş dünyanın en yetenekli, hırslı, agresif insanları görünümünden çıkarılıp, bebek bakıcısı konumuna getirildiğinin en açık göstergesi.

    ''yarışta şu oldu, anam fernando kanadını nasıl kırdı, renault yine podyuma nasıl çıktı?'' gibi yorumlar çok boş geliyor şu anda. açıkçası telsiz konuşmaları midemi bulandırdı. ''lewis, arayı kapatıyorsun, ancak lastikleri koru.'' ''fernando, pistteki en hızlı isim sensin, ama bundan sonra pite gelmemen gerekiyor, lastiklerini koru.'' ''mark, nick'in lastikleri seninkilerden dört tur eski, zorla.''

    çabuk bozulan lastiklerle bilinmezliği ve heyecanı arttırmayı amaçlayan fia'nın götünde patlasın o lastikler afedersin! liderle arayı kapatacaksın, ama lastiklerin erken biteceği için onu geçemeden pitin yolunu tutmak zorunbda kalacaksın. o zaman ''kasmayayım aman, lastikleri koruyayım ben...'' orta sıralara düştün, arka arkaya pek çok geçiş yapabilecek kadar hızlı bir otomobile ve yeteneğe sahipsin. ama onca otomobili geçerken lastiklerin çabuk tükenecek ve erken bir pit-stopla yine konvoyların içine sürükleneceksin.

    pilotları süt oğlana çevir, sonra da öndekine kolayca atak yapabilsinler diye hareketli arka kanat sistemi denen zavallılığı icat et! kıçınıza girsin arka kanat!
App Store'dan indirin Google Play'den alın