• 2
    captano girişi yaptığına göre, biz de bir değerlendirmeyle gecenin özetini çıkaralım : yendik. *

    öncelikle belirtmem gereken bir şey var; temiz futbol ve temiz galibiyet vardı bugün. hadomer faullerden şikayetçi, ne yalan söyleyeyim, kemik sesi duydum kendisinden.

    kadroları tabi ki kaptan yazmış, ben yine kendi takımımdaki arkadaşları değerlendireceğim çünkü rakibimizin ne yaptığı bizi ilgilendirmiyor.*

    kekeme spiker : hastasıyım. net. maçtan önce muhabbet esnasında taffarel hakkında konuşurken "şut çekildikten sonra uçardı, başarısı buradaydı" dedik, kekeme spiker ise tam tersi; öyle bir seziyor ki pozisyonu, gol olması için kaleye girmesi gerekiyor rakibin.

    armaninpesindeyiz : sağ bekten sürpriz golcü olarak çıkıp gol aradı, attı da. maicon'dan hallice.*

    cracks : onu alan kazanır. duran top organizasyonlarında fena değildik. savunma göbeğini domine etti, hücuma az çıktı bu kez ama her duran topta ilerideydi, golünü de attı zaten.

    allejan : cidden görev adamı. bugün benim oynadığım diğer maçlara göre fazla şut denedi, iyi de oldu çok da güzel iyi oldu. bindirmeleri fevkalade.

    feanor : onca yaşanmışlığa rağmen*, bugün geldi yine klas oyununu oynadı. birlikte oynamaktan keyif veren bir adam.*

    cidarre 1905 : ben de maçtaydım. **

    captano : sağ ayak bileğinde alkole bağlı ödem olmasına rağmen, çok iyiydi yine. adam maestro beyler.

    rakip takımda ise koordinasyon zaafiyetleri vardı; sağ ve sol bekler bazı pozisyonlarda yanlış işler yaptılar ve bizim sağ-sol beklerin total futbol golüne engel olamadılar. ama yine de çok iyiydiler tabi ki, takım olarak.

    zaten burası sörvayviiir beyleeer! iyi olmayan, yenilecek olan gitsin!!! *

    son sözüm de tabiat ana'ya : ayıp yaptığın. yeter. 8 nisan'da bile estirme rüzgarını, yağdırma yağmurunu. güzel günler göster artık bize, güneşli günler. motorları maviliklere sür tabiat ana. ellerinden öperim.

    saygılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın