• 2
    tff 2. lig 3. grup'ta yer alan takım. ligde şu anda sondan 1. sıradalar. kadrosu ve özellikle teknik direktörü ile bulunduğu yeri kesinlikle haketmeyen takım. kısaca kendi çapımda konya şekerspor'u tanıtmam gerekirse;

    teknik direktörlüğünü ismail kartal'ın yaptığı takımdır. nam ı diğer arap ismail bence önü açık bir teknik direktördür. sivasspor'u süper lige çıkartmıştır. ondan sonra kayıplara karışsa da geçen sene olay tv'de bir röportajına denk gelmiştim. zamanında fazlasıyla alemci bir futbolcu olmasına rağmen gayet aklı başında konuşmalar yapmıştı.

    neyse biraz da takımdan tanıdık futbolculardan bahsetmek gerekirse;

    cem baki: çaykur rizespor formasıyla hatırladığımız futbolcu. 2004-2005 sezonunda ali sami yen de rize'yi necati ateş'in 2 golüyle 2-1 yendiğimiz müsabakada rize'ye maç içerisinde beraberliği getiren golü atmıştı. gol ofsayttı ya da tribünden bize öyle gelmişti. cem baki aslında süper lig'e göztepe formasıyla "merhaba" demişti.

    serkan reçber: zeytinburnu altyaplı, fenerbahçe'de oynamış bir futbolcu. çanakkale dardanelspor ile uzun seneler süper lig'de yer aldı, bank asya 1. lig'de bursaspor ve eskişehirspor formalarını da giydi.

    faruk temel: werner lorant yönetiminde fenerbahçe'yi konyaspor formasıyla türkiye kupası dışına iten golü atan futbolcuydu. o zamanlar konyaspor'un fenerbahçe'den bir alt ligde bulunduğunu hatırlatmakta fayda var. sonrasında göztepe'ye transfer oldu. seyircisiz oynanan derbide bu sefere karşıyaka filelerini havalandırdı ve göz göz e derbide galibiyeti getirdi. iyi galatasaraylıdır, severim.

    alıntı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın