• 81
    bizim dışımızda bütün takımlarda tehlike arz eden duran toplar, bir tek bizde arz etmiyor sanırım. ya da galatasaray kalesinde çok daha fazla tehlike arz ediyor. yani anlamıyorum gerçekten; yıllardır ön direğe orta açıyoruz, alakasız futbolcularla üstten auta gönderiyoruz ya da ne bileyim barajdan sektirmece filan oynuyoruz ama bir türlü tehlike yaratamıyoruz. geçen sene* başında birkaç korner vuruşunu arka direğe ortalayarak gol bulmuştuk, o zamanlar şu ön direk saçmalığından kurtulduk artık diyordum. ama son oynadığımız 4 nisan 2011 antalyaspor galatasaray maçında ilk yarıda bulduğumuz sekiz kornerin sekizini de ön direğe açıp piç edince yine bu saçmalığı benimsediğimizi gördük.

    az önce 6 nisan 2011 beşiktaş gaziantepspor maçında üst üste ataklar yiyen beşiktaş çıktı iki tane duran top ile 2-0 öne geçti. üstelik ikinci golü ön direğe ortalanan top ile attılar.* 2 mart 2011 galatasaray gaziantepspor maçında kaç tane duran top kullandık bilmiyorum ama bu beşiktaş'tan katbekat iyi oynamıştık ve eminim beşiktaş'tan daha fazla duran top kullanmışızdır.

    yani sözün özü; galatasaray teknik direktöründen, antrenöründen, futbolcusundan, bu duran topların tehlike arz etmesini arz ediyorum. zaten sanıyorum süper ligin en çok korner kullanan takımıyız, iptal edin tüm antremanları sadece bu duran topları çalışın gözünüzü seveyim. en azından kalan maçlarda bir şansımız olur böyle, seneye bize yararı olur belki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın