• 10
    galatasaray tribünü hakkında 1 gram bilgisi olmayan, bildiklerini teraziye koysan kefelerini titretemeyecek insanların diline yine bu tribün yüzünden sakız olmuş tribün emekçisi.

    ortada eski açık diye bir tribün yokken kapalıdan birkaç kişi gelip sıfırdan bir tribün yaratan, orada uni gibi dönemin en parlak ve heyecan verici tribün grubunu kuran ve karşılığında bugüne kadar bırakın cebine bir şey girmeyi; muhtemelen bir sağlam araba parası çıkarmış insan. bu tribünde bir şeyler yapabilmek için maşası denilen insanlarla her zaman muhattap olmak durumunda kalmış, yeri geldiğinde internette yazarken bile korkacağınız sağda solda kimse var mı diye bakacağınız cümleleri yüzlerine karşı kurmuş insan. kolay mı lan? adamların yüzüne karşı evlatları gibi benimsedikleri şeye posta koyuyorsun. tek bir sebebi var. çok büyük galatasaraylısın ve geldiğinden beri en büyük hayalin bu tribün daha iyi yerlerde olsun.

    galatasaray tribünü gibi göt yalayıcıdan, reise yalakalık olsun diye namaz kılanından tut, kahvenin kapısından ayrılmayanına bir sürü insanın barındığı bu bitmiş tükenmiş tribünü değiştirmeye çalıştığı için maşası denilen reis ve ultraslan tarafından her zaman üvey evlat olarak görülmüş insan.

    öyle yakın değiliz, biz onu tanırız o bizi. bu tribünde neler olup bittiğini bilen de onun nasıl zorla bu yola sokulduğunu da tahmin eder. hacıbekirler de sallar, yanına kar bilir. zaten bu tribünü tanısa bu bilmeden konuşan insan popülasyonu onların yanında omuz omuza dizilirler, galatasaray tribünü de bu kara günleri hiç yaşamazdı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın