• 50
    takımımızın küme düşmesi gibi üzücü durumları düşünmek bir yana dursun. zira eminim ki takımımız böyle durumlara düşmez. düşse de benim adıma çok şey fark etmez. çünkü ben bu takımı küme düşse de seveceğim. küme düşse dahi camiası büyük yer, ilimin irfanın, başarının beşiği galatasaray'dır ve hep öyle kalacaktır.

    benim en büyük üzüntüm başka taraftarlarla karşılaştırılmamız. borussia dortmund taraftarı dediğimiz adam vip tribünleri bilmem ama maksimum 100 euroya en baba yerden maç izlerken, ki bu almanya gibi bir ülkede; galatasaray taraftarı en kral yerden 700 liraya yani yaklaşık 320-330 euroya izliyor. ülke ise türkiye; gelir belli olay belli herşey belli. bunun cepteki parayla doğrudan alakası var maalesef. galatasaray taraftarı da takımını çok seviyor çok destekleyecek belki ama; şu bilet fiyatlarına bakınca stadın doluluğunu hayal etmek bana abesle iştigal geliyor.

    ali sami yen'de maç izlenmeyecek yerler çoktu, şimdi de inanılmaz fiyatlar. zaten kötü futbolla birleşince olay, zaten hak edilmeyen o parayı vermeye daha bir gönülsüz oluyor insanlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın