• 74
    27 maçta sadece 29 gol atabilmiş, gol pozisyonuna girmekte çok zorlanan, tamamen tükenmiş, moral olarak çökmüş olan galatasaray’ın iştahlı oynasa da kazanamayacağı maçtır. ayrıca duran topları ve kornerleri ligde en kötü kullanan takım olduğumuz gerçeği ortadayken trabzonspor’un formda savunma oyuncuları karşısında gol atmamız mucizelere kalmıştır.

    öncelikle şunu söyleyeyim: hiçbir teknik direktör veya yönetici takıma “bu maçı kaybedin” diye telkinde bulunmaz. ancak futbolcuların çoğu bu maçta gönülsüz oynayacaktır. örneğin cezası biten kazım’ı ele alalım. fenerbahçe camiasından ve aykut’tan nefret eden kazım hiçbir şekilde fenerbahçe şampiyonluğu görmek istemeyeceği için bu maçta yokları oynar. aynı şekilde, böyle rezalet geçen bir sezonda üstüne üstlük fenerbahçe şampiyon olduğu taktirde kendilerine yönelen tepkiler daha da artacağı için diğer futbolcuların ayakları da geri geri gider.

    kim ne derse desin, ben bu maçı trabzonspor’un kazanmasını istiyorum arkadaş. zaten 14 tane mağlubiyet almışız, ligin en boktan takımlarına bile yenilmişiz, türk telekom arena’daki yenilmezlik serisini hem de fenerbahçe’ye yenilerek noktalamışız. ha bir fazla mağlubiyet ha bir eksik.
    şimdi çıkıp da yok sen galatasaraylı değilsin diye bik bik öteceklere de peşinen söyleyeyim: ezeli rekabet diye bir olgunun varlığından haberdar değilseniz ben ne yapayım. ben şampiyon olamıyorsam fenerbahçe de olmayacak arkadaş, o kadar..aramızda zaten maddi olarak uçurum varken, ben fenerbahçe’nin şampiyon olup bize en az 50 milyon dolar daha fark atmasını, şampiyonlar ligi avantajıyla daha iyi futbolcular transfer etmesini, ayrıca kadıköy sınırları dahilinde yaşamam sebebiyle fenerbahçe şampiyonluk kutlamalarına şahit olmayı istemiyorum. bu şekilde düşünüyorum diye de kimse benim galatasaraylılığımı sorgulayamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın