resim
Bülent Ünder
Görev:Gençlik Gelişim Koordinatörü
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 106
    sayın hocam,

    *takım rezil oynadı, küçük takımlarda bile yeni hocanın gözüne girmek için teknik direktör değişiminden sonraki maç illa ki kazanılır, biz 3 yedik, ruhsuzlar ordusu sahada gezindi, belli ki motive de edememişsiniz. zaten emaneten geldiğinizi bilen topçular belli ki artık iyice umursamaz olmuş, o yüzden burda günah sizin değil, ayıp herkesin ayıbı.

    takımın boyunu kısaltacağım derken sürekli arkaya top yedik, servet'in neill'in olduğu defans çizgisini ileri çekmek intihar değil midir hocam? ayrıca 4-2-3-1'den 4-1-3-2'ye geçtik demişsin ama biz taktik falan göremedik sahada, kim nerede oynuyor belli değildi. ilk maç olduğu için topçular anlayamadı veya bizim göremediğimiz birşeyler vardı diyelim geçelim.

    serkan kurtuluş. hocam siz yıllar yılı görev yaptınız bu takımda, top oynadınız senelerce, göreve gelmeden önce de bir futbolsever olarak galatasaray maçlarını izliyordunuz, yorumluyordunuz. bu serkan'ın maç performansını görmüş olmalısınız. antremanda harikalar mı yarattı da ilk 11'e koydunuz? hadi tamam neill'i kaydırsanız stoper sorunu var, balta'yı koymak istemediniz göbeğe, a2'den bir adam çekiverseydiniz be hocam. neyse belki a2'den adam alacağıma bu çocuk da 21 yaşında onu deneyelim dediniz, onu da bi yere kadar anlarız.

    kenarda gelişinize umut bağlamış forma bekleyen gencecik bir çocuk dururken bu sezon defalarca basit kademe hatası yapan hakan balta'yla başlama seçiminizi de anlayabiliriz belki kassak. hani yabancı kontenjanı da izin veriyordu dün. adam milli takımın sol beki, kesmek olmaz diye düşündünüz belki.

    ama hocam kendimi sizin yerinize koyup (naçizane futbol bilgimle) stancu'yu kanatta oynatmaya devam etme sebebi arıyorum bulamıyorum. baros'un yokluğunda pino'yu kanadına, stancu'yu forvete çekseydiniz de öyle kaybetseydik ne olurdu be hocam?
App Store'dan indirin Google Play'den alın