• 12
    yasim itibariyle bu gurubun icinde bulunmaktayim.

    1 nisan 1971 dogumlu oldugum goz onune alinacak olunursa ilk gordugum sampiyonluk 1986/1987 sezonunda kazandigimiz sampiyonluktur. diger bir deyisle, ilk sampiyonlugu 16 yasini bitirmis 17 yasindan gun alirken yasamistim. travmanin kralini 1985/1986 sezonunda namaglup ikinci oldugumuzda, hayal kirikliginin kralini da 1984/1985 sezonunda sampiyonluk parolasiyla baslayip ligi besinci bitirdigimizde yasamistim.

    "vefa"nin ne demek oldugunu, neler cekip yasadigimizi bir biz biliriz, bir de bizim abilerimiz bilir. ülke aynı, insanlar aynı, kimse kimseye masal anlatmasın diye bir olay yok! oh ne guzel lan, biz o yasta gormedigimiz 6 tane sampiyonluk var diye ovunelim, kimileri de 24 senede alinan +11 sampiyonlugumuz ve 2 avrupa kupamiz oldugu halde vefadan falan filandan bahsetsin! he canim he, olur....

    yasimiz var diye kimseden daha cok galatasarayliyiz demiyoruz, kimsenin de bize sizden fazla galatasarayliyim diyemeyecegi gibi! ama adama da sorarlar, sen hic sabahladin mi? cenk gordun mu? az olmak ne demek yasadin mi? kendi paranla kumas alip terziye bayrak diktirdin mi? annene atki ordurdun mu? vefa mi? yas 40 diyorum, arabayi satip uefa kupasi finaline gittik diyorum, govdede cesitli izleri hatira olarak tasiyoruz, kolumuzda dovme, oglumuzun adi aslan diyorum! buyuyun ve "14 sene şampiyonluk görememiş galatasaray taraftarı"nin simdiki yasina gelin sonra konusalim!
App Store'dan indirin Google Play'den alın