• 1
    gidişleri ile galatasaray'ın şimdiki halinin hazırlayıcısı konumunda olan sorunlu futbolcular öbeği.

    cassio de souza saoares lincoln: 67 maçta, 16 gol, 29 asist ile özellikle turkcell süper lig'i sikerterek kendini avrupa asist kralı, forveti milan baros'u ise ligde gol kralı yapmış ama sorunlu olduğu için gönderilmesine karar kılınmıştır.

    abdul kader keita: 38 maçta, 10 gol, 14 asist ile ortaya harika bir performans koyarak, çok kritik maçlarda kritik gollere imza atmış, üstüne üstlük sağdan yardıra yardıra başlattığı ataklarda takımın tüm hücum gücünü üstlenmiş ama sorunlu olduğu için çok pis kar da elde edilerek yok pahasına satılmıştır.

    zvjezdan misimovic: burada acıklı fon müziği istiyorum. tercihen yedi karanfil olmalı. sadece 9 maç oynamış ve 1 asist yapabilmiştir kendisi.
    akabinde ise çiğnediği bir sakız galatasaray'daki tüm geleceğini yerle yeksan etmiştir. total futbol kariyerinde: 389 maçta 117 gol 104 asist ile oynayan misimoviç galatasaray'da sorunlu tayfasına eklenerek kara listeye girdiğinden yaklaşık 8 milyonluk bonservis bedeli ateşe atılarak kapı önüne koyulmuştur.

    yukarıdaki sorunlu futbolcuların o berbat kariyer istatistiklerine rağmen galatasaray'dan gönderiliş şekli, bugünlerin bir habercisi olsa gerek.

    üçünden herhangi biri bir forveti gol kralı yapabilecek, takımın tüm hücum gücünü üstelenebilecek bir kalitede iken,
    şu gelinen noktada barışlara, ayhanlara, mustafalara, stanculara tamah edilmemiz bana kafayı çizdirecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın