• 253
    bugünlerde sözlüğe fazla uğramadıklarını düşündüğüm güzel sözlüğümüzün güzel yöneticileridir. kendilerine nacizane sitemim var, lütfen yanlış anlaşılmasın.
    yine karşılaştırmalı örnek vereceğim, bu örnekten ''benim entry'im siliniyor yeaa, onlarınki de silinsin.'' anlamı çıkarılmasın lütfen.

    florya metin oktay tesisleri'nin karşısında bulunan bir mekan için açılan başlık ''ilgi alanımızın dışında'' sebebi ile silinirken -ki haklılardır, ben zaten o başlığı açarken silineceğini düşünmüştüm- iron maiden konseri, konser zirvesi vb başlıkları silinmemektedir. hayretler içerisinde izliyorum bu durumu. şahsen sol frame'de iron maiden yazısını görmek beni ekşi sözlük içerisinde olduğum sanrısına götürüyor. buna benzer olarak nihat doğan'ın katıldığı yarışmada akrep tarafından ısırılması da paylaşım olarak yazılmış. ilgi alanımızın bu gibi konuları kapsadığını bugün öğrenmiş bulunmaktayım.

    galatasaray sözlük; sadece galatasaray'ı ve sporu yazan bir oluşum olduğuna göre, rahatsızlığımı buradan değerli moderasyonumuza iletmek isterim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın