• 50
    fenerbahçe her maçını kaybetsin, beterin beteri duruma düşsün benden mutlusu olmaz, galatasaraylılıkta da fenerbahçelilikte de rakibinin başarısızlığından mutluluk duymak genel olarak vardır.

    ama, eğer ki trabzonspor ile şampiyonluk yarışındaki takım biz olsak ve trabzonspor ile karşılaşacak takımın adı fenerbahçe olsa idi sadece biz şampiyon olmayalım diye maçı kazanmak istemeyeceklerdir, fenerbahçe bunu geçmişte yapmıştır, yine yapar ve bu nedenle de medya aracılığıyla diğer takımları "yattı, aşırı motive oldu" gibi saçmasapan şekilde töhmet altında bırakmayı sever.

    biz ki öyle değiliz, öyle de olmayalım arkadaşlar. ilk paragrafta bahsettiğim ile ikinci paragraftakinin farkını sanırım anlatabilmişimdir.

    pis birşey biliyorum, özellikle geçen sene memleketime yakın olduğu için küçüklükten beri sempati beslediğim bursaspor ile maç yaptığımızda bunu en ağırından yaşamıştım, ama maç sonunda puan aldığımızda (tercihen galibiyet) duyduğumuz gurur bize yetecektir. hayatta çok nadiren duygusal olarak aşırı istediğimiz şey gerçekle uyuşuyor ne yazık ki. kimseye ispat edecek birşeyimiz yok, kimsenin de bize laf edecek kadar temiz bir geçmişi ama trabzonspor karşısında elimizden geleni yapalım, sonucunu kimin o gün daha iyi olduğu belirlesin.

    sene sonunda bize kaybettiği puanla şampiyonluğu kaçırırsa trabzonspor üzülürüm ama trabzonspor'a karşı bize yakışmayan bir oyunla kaybedersek üzüleceğimden daha fazla değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın