• 42
    10 maclik galibiyet serisinden sonra berabere kalinan bu mactan sonra penalti olup olmadigi tartismali bir pozisyon icin fenerbahce medyasi ve taraftari isyan bayragini acmistir hakkimiz yeniyor diyerekten. 18 mart 2011 galatasaray fenerbahçe maçı'nda firat aydinus'un galatasaray'in attigi golu dahi vermeyen kararlari hic ses getirmemisken, fenerbahce'nin 10 maclik galibiyet serisinden sonra semih senturk'un penalti olup olmadigi tartismali bir pozisyonu yuzunden ortalik karistirilmaya calisiliyor, ki bu pozisyon sonrasinda hakem kuddusi muftuoglu butun takdir haklarini fenerbahce tarafindan kullanmis, macin son dakikalarina dogru ceza sahasi cizgisi uzerinden verdigi komik cift vurusa varincaya kadar fenerbahce'yi bursaspor kalesinde itmistir.
    yahu insanda biraz yuz olur! 10 mactir kazaniyosun, hem besiktas deplasmaninda hem galatasaray deplasmaninda hakemler ev sahibini cileden cikaran kararlariyla maci sana servis etmisler ve herkes sus pus olmus. sonra bu mactaki bir tane tartismali pozisyon yuzunden hakemler fenerbahce'nin sampiyonlugunu engelliyor diye yaygara kopariyorsun. mactan sonra bir fenerbahceli'nin sozleri aslinda her seyi acikliyor : "kimse heveslenmesin, fenerbahe bu sene de sampiyon!" sanirim hala fenerbahce'nin gecen sene sampiyon oldugunu dusunuyor.
    fenerbahcelilerin bir sizofreni sorunu oldugunu hep soyledim. kendilerini rakipsiz, en buyuk gorurken, hic bir kupa'da galatasaray'in onunde olmayisi bu camianin icinde bulundugu sizofrenik rahatsizligi gozler onune zaten sermeye yetmektedir. kendini en buyuk, cumhuriyet vs. gorebilirsin ama allah rizasi icin 10 mactir rakiplerin eksik kalarak yada golleri verilmeyerek bir galibiyet serisi yakalamissin, simdi bir tane alehine ama sonrasinda da 20 tane lehine tartismali pozisyonlar yuzunden ortaligi ayaga kaldirmaya calismayiver bir zahmet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın