resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 4246
    benim yaş grubum efsanelerle büyümüş bir yaş grubuydu. biz çok alıştık sahada galatasaraylı görmeye. biz çok alıştık o yıllarda sahada bizden gibi mücadele eden bayrak adamları izlemeye. takım iyi olsun kötü olsun sahada hep bizden biri vardı yıllardır. kimi zaman ergün penbe oldu bu kimi zaman savunmada deli gibi koşan bülent korkmaz. kimi zaman gözleri patlaya patlaya hakeme isyan eden hasan şaş oldu kimi zaman ilerde elinden geleni yapan arif erdem. kimi zaman deli gibi pres yapan kral hakan şükür oldu kimi zaman gitti denilen maçlarda çatala frikiği takan hagi oldu. kimi zaman kalesinde duvar ören mondragon oldu kimi zaman sahayı sedyede terk eden devren uğur uçar oldu.

    hepsi gitti bir anda. teker teker futboldan uzaklaştılar ve anılarımızda kaldılar. sonra sen geldin. bunca yalnızlığın alışık olmadığımız durumun içinde sen çıktın altyapıdan. sempatiktin, galatasaraylıydın iyi topçuydun bir anda metin oktay ilan ettik seni. yukarıda saydığımız adamların hepsinde ne buluyorsak hepsini sende bulalım istedik. ergün gibi efendi ol ,hasan gibi parçala, bülent gibi yürekten ol, hagi gibi çatala vur istedik. saha dışında tribün reisi ol saha içinde metin ol istedik. biz senden bunları isterken başkan polat önderliğinde tarihimizin en kötü sezaonlarını yaşadık.

    biz istedik ki çık tek başına kurtar takımı. takımı topla kaptanlık yap sahada 3 kişiyi geç gol at... bizim senden başka kimsemiz yok şu anda bir şey isteyecek. takım kötü gidiyorsa galatasaraylı sensin çıkıp sana söylendik. biz seni bizden bildik senden başka kimseyi bulamayınca sana söylendik seni hırpaladık.

    şimdi senin için gidecek diyorlar sen gidince o takımda kim kalacak galatasaraylı. ben ne kewell'a sötylenerim ne baros'tan hesap sorarım. ben sahada galatasaraylı ararım. maalesef kaptan bir sen kaldın elimizde bizde bütün yükü sana yıktık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın