resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 4201
    üşenmeyip sayfalarca hakkında yazılanları okuduğum futbolcumuz.

    kendisi hakkında çirkef, pis herif, şımarık, karaktersiz, tembel, göbekli gibi söylemler bizzat kendi taraftarları tarafından burada yazılmış. keşke fenere gitseydi, defolsun gitsin, önce adam olsun, bitmiş, kafasında bitirmiş, müzmin sakat gibi de söylemler hiç az değil.

    aldığı paralardan dem vurulmuş. galatasaraya gelince oynamadığından, hem de sakatlık bahanesi ile oynamadığında söylenmiş. çoğunlukla ise ''istese'' ile başlayan cümleler var.

    beş bin küsür entry içerisinde ardayı gerçek anlamda analiz eden, empati kuran ve en önemlisi kazanmaya yönelik yazılar ise çok sınırlı sayıda. şimdi diyebilirsiniz bizim burada yazdığımızın bir önemi yok, burası taraftar platformu. ama görülmesi gereken bir şey var ki o da galatasaray sözlük de çok eleştirdiği medya gibi davranmakta, ardanın ''bunu da yazın'' dediği kitlenin parçası olma yolunda.

    ardayı çok para kazanmak ile suçlayan, parasını alıyor yan gelip yatıyor diyen arkadaşların futbolcuların sözleşmelerinden hiç mi haberleri yok? maç başına ücret ve primlerden mahrum kalmanın zaten çok iyilerinde bile para kazadıran kariyeri 10 yılı geçmeyen insanlar için ne kadar önemli olduğunu bilmiyor musunuz?

    bu çocuk sizin (ve benim) içimizden çıktı. beğenmeyene asla itirazım yok. ama düşmanlık nedir? arda gitsin de demekte asla bir sakınca yok. ama defolup gitsin demek ayıp değil mi? o zaman milliyetin, hürriyetin spor servislerine bu kadar çemkirme hakkınız kalmıyor. sahipsiz bırakıyoruz çünkü ardayı, hedef tahtasına çeviriyoruz. gitsin avrupaya, başarılı olmak için ama. allahınızın aşkına ''siktirip gitmesin''. kendi içimizden çıkan tüm değerlere o kadar tahammülsüzüz ki, kötü olsun istiyoruz.

    futbol tarihinize bakın, kaç tane arda var?
App Store'dan indirin Google Play'den alın