• 26
    yaklaşık 3 yıldır haluk ulusoy'ın başkan olmasını istediğimi türlü platformlarda açıkladım. şu an başkanlığa adaylığını koyacağı söylentileri yürümeye başladı. beynimin %40'ını kullanabiliyorum diye düşünmeye başladım :))

    galatasaray başkanı olacak kişinin zengin olması gerekmiyor. ha para ise sorun, adnan polat ünal aysal'dan daha zengindir. haluk ulusoy ikisindende zengindir. ama mevzu para değil. mevzu, türk spor dünyasının içindeki pislikleri bilmek ve o pislikleri süpürebilme iradesini gösterebilmek. haluk ulusoy'da bu irade var. üstelik tff başkanlığından alınış hikayesi ve aziz yıldırım ile olan yakın arkadaşlığı (!) onu o koltuk için oldukça cazip hale getiriyor. ayrıca haluk ulusoy bir çok kişinin dediği gibi "tek adam" değil, ekip çalışması yapan bir adamdır. misal galatasaray başkanı olursa basketbol'un başına birini geçirir ve işine karışmaz, ona yetki ve sorumluluklarını verir o bölgeden çekilir. ayrıca sivri dillidir. fb tüm medya gücünü kullanıp onu alaşağı etmek isterken fb'nin o medya gücünü fb'ye çevirmesini bilmiş ve aynı medya gücü ile aziz yıldırım'ı bombalatmıştır zamanında.

    başlık başlık çok şey yazabilirim haluk ulusoy için. şu an galatasaray başkan adayı veya aday adaylarına baktığımda olması gereken onun başkan olmasıdır. futbol camiasını ve dönen kirli dolapları bilmeyen bu ülkede bile yaşamayan ünal aysal'ın bu anlamda, galatasaray'ı yeterli seviyede temsil edeceğini-edebileceğini düşünmüyorum. sağlıklı düşünen galatasaraylıların, adnan polat'a kızmalarının sebebi, futbol takımının 11.liği değildi. galatasaray'ı medyada etkisiz hale getirmesi, medyadaki usta kalemleri geçtik, artık mesleğe yeni başlamış muhabirlerin bile galatasaray hakkında ileri geri konuşabilmesine izin vermesidir. galatasaray'a küfür edenlerle rahat rahat masalarda oturup yemekler yiyip gülüp eğlenmesidir. işte bunu yapmayacak adamı orada görmek istiyoruz. haluk ulusoy da bu anlamda önemli bir karakterdir
App Store'dan indirin Google Play'den alın