• 68
    parmak kaldıranların eleştirildiği, siyasi hesaplaşma denildiği kongrede, gönderiliş tarzının darbeye benzetilmesi ve bununla beraber geçmiş günlerde zekeriya öz beyinde kulübe üye olması ile 8. ergenokon dalgasının bu kongredeki vatandaşlar arasından seçilenlere yapılması kuvvette ihtimaldir.

    ne diyorsunuz siz beyler ya bu adam kulübün tüm değerlerini hiçe sayan kocaman bir yalancı. her defasında gözümüze baka baka yalan söyledi. yetinmedi 20 sene daha başkan olmak istiyorum dedi. sizde gönderiliş şeklini mi tartışıyorsunuz ? kraldan çok kralcı var sözlükte her gidene methiyeler diziliyor ama şunu unutmayın galatasaray forma ve armasının üzerinde kimse olmaz, olamaz. bu kadar açık ve net. kim ki ona bilerek zarar verir ve verme inadına devam eder gözümün bebeği olsa acımam silerim. bu kadar balık hafızalı olmayında 2010 ağustos - 2011 mart arasında bu vatandaşın açıklama ve tezatlıklarını bir daha inceleyin ne demek istediğimi anlarsınız.

    tanım: çok güzel oldu çokda iyi oldu. yalan söylemekten utanmayıp babasının parası ile hava atmayı işadamlığı sanan adnan beyi al aşşağı ettik bu kadar basit. 106 yıllık bir kulübün en karaktersiz başkanından kurtulmamızı sağlamak için parmağını kaldıranların parmağına sağlık.

    özhan başkanla kıyaslıyanlar da, özhan başkan sadece sportif başarısızlık elde etti ama bu kulübün değerlerini hiçe saymadı, çıkıp yalanlarıyla günü kurtarma amacını gütmedi, başarısızlığını örtmek için şunu bunu bahane etmedi ki araya anektot gireyim ttarena alisamiyen kompleksi projesi özhan başkan zamanında hayata geçirildi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın